Hozamtérképezés

 

Hozamtérképezés, hozammérés, szemnedvesség mérés. Ezeket mind tudja az Ag Leader hozamtérképező rendszere, mely a világon a legelterjedtebb. Már a betakarítás közben leolvashatja a monitorról a hozam és szemnedvesség adatokat, megtekintheti a hozamtérképet és élőben láthatja, hogyan befolyásolják a terepi viszonyok a hozamtérképet. Csak az Ag Leader az, aki az elmúlt 27 évben megjelent bármelyik típusú kombájnra elérhetővé teszi a hozamtérképezést. Manapság a megbízható hozamadatok kiemelkedő fontosságúak a döntésekhez! Készítse elő a jövőbeni döntéseit azzal, hogy már most adatot gyűjt!

 

 

TOVÁBBI ELŐNYÖK

  • Az Ag Leader bármelyik kezelőfelülete ( jelenlegi kínálatban InCommand 800 és 1200-as) is alkalmas arra, hogy hozam-térképezővé váljon az aratási időszakokban.
  • A kezelőfelületről azonnal láthatóak az összesített adatok a levágott területek méretéről, hozamairól, nedvesség tartalmáról.
  • A betölthető háttértérképek segítségével azonnali képet kapunk arról, hogy melyik fajta milyen hozam és szemnedvesség adatokkal rendelkezik. 
  • Riport készítési funkció. Azonnal megkaphatjuk az összesített adatokat a betakarított mennyiségről, a hozamokról és szemnedvesség tartalomról.
  • A pontos hozammérési adatok érdekében új kalibrálási eljárást dolgoztunk ki az elmúlt években, mely könnyebbé és gyorsabbá teszi a folyamatot.
  • A két lenullázható hozam számlálóval könnyedén követheti a betakarítási folyamatot.
  • Vigye magával bárhová a hozam-térképezési adatokat egy iPad-en. A valós adatokon alapú döntésekhez helyezzen egymásra a térképeken akár több év hozam-térképezési adatait. Az AgFiniti segítésével (jogosultságot adva, vagy e-mailen kiküldve) könnyedén megoszthatja adatait, térképeit a szaktanácsadókkal.
  • Növelje a termelékenységet a DisplayCast használatával az InCommand esetén. Betakarítás közben láthatja a más kijelzőkből származó kezelési adatokat, és egyéb helyspecifikus jellemzőket.
  • Használja ki az osztott képernyők adta lehetőséget az InCommand 1200-as monitoron. Akár 4 kamera képe is használható a biztonságos áttöltéshez, elszállításhoz.

  HOGYAN CSINÁLJA?

1. A szenzorok leolvassák a szemek nedvesség tartalmát, amíg a kombájn liftje felviszi a terményt.

2. Ahogy megérkezik a termény a tároló tartályba, lemérésre kerül a hozam.

3. A hozam és szemnedvesség adatok azonnal továbbításra kerülnek a kabinban található monitorba, melyek rögzítik a térképre az adatokat.

 

FIGYELEM! Ha már rendelkezik Ag Leader monitorral (akár Hagie vagy Hardi kezelőfelületént), akár újjal, akár régebbivel a hozamtérképezés már csak kis lépés! Ne késlekedjen, kérjen ajánlatot és kezdje el gyűjteni az információkat. A sok éves hozamadatok is segíthetik majd Önt vagy szaktanácsadóját a későbbiekben.