A DirectCommand-nak, azaz az Ag Leader kijuttatás vezérlőjének nincsen leküzdhetetlen akadály. Automatikus szakaszolási funkciójával nemcsak az input anyag költségek csökkenthetjük, hanem a fölösleges környezeti terhelést is megszüntethetjük. Akár folyékony, akár szilárd anyag kijuttatását is képes kezelni, miközben valós idejű adatokat rögzít és térképez.

Bővebben: DirectCommand kijuttatásvezérlő

Teljes értékű permetezés vezérlő rendszer, amely telepíthető szinte bármilyen hagyományos (nem ISBOUSOS) permetezőgépre. Az eszköz átalakítja a permetezőt egy ISOBUS kompatibilis munkagéppé. A legtöbb modern, kezelőfelülettel ilyen módon már együtt tud működni a hagyományos munkagép is.

Bővebben: ISOBUS átalakító készlet

Hozamtérképezés

 

Hozamtérképezés, hozammérés, szemnedvesség mérés. Ezeket mind tudja az Ag Leader hozamtérképező rendszere, mely a világon a legelterjedtebb. Már a betakarítás közben leolvashatja a monitorról a hozam és szemnedvesség adatokat, megtekintheti a hozamtérképet és élőben láthatja, hogyan befolyásolják a terepi viszonyok a hozamtérképet. Csak az Ag Leader az, aki az elmúlt 27 évben megjelent bármelyik típusú kombájnra elérhetővé teszi a hozamtérképezést. Manapság a megbízható hozamadatok kiemelkedő fontosságúak a döntésekhez! Készítse elő a jövőbeni döntéseit azzal, hogy már most adatot gyűjt!

 

 

Bővebben: Hozamtérképező