Minden szántóföldi munka részleteit eltárolja a gép, a talaj-előkészítéstől, a vetésen át egészen a betakarításig. Mindezen műveletekről színes térképeket készít, melyek segítségével könnyen nyomon követhetőek a fajták-hibridek elhelyezkedései (akár soronként is különbözően) és azok kezelései, valamint hozam adatai. Megvalósítható a terv szerinti műtrágya, növényvédő-szer vagy akár a vetőmag kijuttatása. Ezen műveletek elvégzése során is egy színes „eredmény”, azaz térkép készül.

 

 

 

KIVITEL

Kivitelét tekintve hatalmas (12 colos), színes kijelzős érintőképernyős kezelőfelület. Robosztus, terepálló kivitel. A nagyméretű kijelzőről könnyen, magyar nyelven leolvasható minden információ már a vezetőfülkében is. Az Integra-hoz egyszerre akár 4 videokamerát is kapcsolhatunk, hogy a kabinból minden lényeges részletre rá lehessen látni kényelmesen és biztonságosan.

 

TÉRKÉPEZÉS

A valós idejű vetés térképek lehetővé teszik, hogy nyomon követhesse az egyes hibridek/fajták táblán belüli elhelyezkedését. A vetési térképekre ráhelyezhetők a kijuttatási vagy betakarítási térképek is.  A térképek elemzése segítséget nyújt a következő évi tervezésekhez, valamint a hozamtérképezés során lehetővé teszi, hogy már a kombájnba automatikusan elkülönítve szerepeljenek a fajták és hibridek hozamadatai.

 

SORVEZETÉS

Az Integra kezelőfelület (GPS antennával együtt) akár sorvezetőként is használható. Szoftvere tartalmazza a különféle lefedési mintákat és a beépített LED sort is meg tudja jeleníteni.

 

AUTOMATIKUS KORMÁNYZÁS

Automatikus kormányzási megoldások közül akár az OnTrac2 vagy a Paradyme rendszeréhez is egyaránt könnyen csatlakoztatható.

Paradyme képernyő

 

ISOBUS

Az Integra kezelőfelület virtuális terminálként képes együttműködni az ISOBUS rendszerű munkagépekkel. Virtuális terminálként használva a kabinba behelyezett kezelőfelületek száma csökkenthető.

 

VETÉS

Az Integra kezelőfelület képes kontrollálni az összes vetési műveletet legyen szó változó tőszámű vetésről, kuplungrendszerekről vagy bármelyik másik vetésellenőrző funkcióról.

 

KIJUTTATÁS

Az Integra kezelőfelület kijuttatás vezérlővel összekapcsolva akár folyékony vagy szilárd input anyag felhasználása esetén az automatikus szakaszolástól kezdve, akár a növény igényét vizsgáló NDVI szenzorral (OpTrx) is felszerelhető.

 

HOZAMTÉRKÉPEZÉS

Valós időben hozam és szemnedvesség térképet készít a világ egyik legfejletebb hozammérési technológiájával. 

 A készülék 2015. december 1-től nem rendelhető.